Andrei Năstase: Responsabilitatea noastră, a politicienilor, este să protejăm valorile familiale

Candidatul Platformei „Demnitate și Adevăr” pentru funcția de Primar General al Capitalei, Andrei Năstase, își propune, în calitate de Primar, să proiecteze și să construiască, în locul fostului gimnaziu nr.5 din Capitală, un Centru pentru tineret.

În cadrul unei conferințe de presă, Andrei Năstase a menționat că majoritatea oamenilor sunt plecați din țară, iar copiii sunt rămași acasă fără un părinte sau chiar fără amândoi.

„Responsabilitatea noastră, a politicienilor, este să protejăm valorile familiale. Familia, școala, comunitatea sunt principalii factori ai societății. Mai ales acum cu exodul masiv al populației, copiii noștri rămân acasă fără părinți. În calitate de Primar, îmi propun proiectarea și construcția unui Centru pentru tineri pe teritoriul gimnaziului nr.2. Îmi propun să valorificăm acest teritoriu pentru dezvoltarea multilaterală a copiilor noștri. Avem multe școli subordonate Direcției municipale care există doar prin ștampilă sau nu-și îndeplinesc funcțiile. Ne propunem crearea condițiilor în școli și a sălilor cu tot ce este necesar”, a spus Andrei Năstase.

Mihaela Rotari

Share