Andrei Năstase: Reacția conducerii teatrului „Luceafărul” nu este altceva decât un mod de a acoperi și mai tare actul de cenzură

Andrei Năstase: Reacția conducerii teatrului „Luceafărul” nu este altceva decât un mod de a acoperi și mai tare actul de cenzură

Fostul ministru de Interne, Andrei Năstase, fost deputat, a comentat explicația Teatrului „Luceafărul” față de anularea spectacolului „Invizibil”.

El spune că se apeleaze la informații generale și nu răspunde la întrebarea legată de apelul consilierei președintei, confirmat și de aceasta, nu răspunde la întrebarea legată de verișoara.

„Pentru ca cenzura acolo este și acestea sunt “actrițele” cu care sa ne lămurim în primul rând, adică cele care ar fi exercitat presiunea politică la care conducerea Teatrului Luceafărul ar fi cedat.

Cât timp aceste lucruri sunt ascunse, reacția conducerii teatrului nu este altceva decât un mod de a acoperi și mai tare acest act de cenzură și nu aduce absolut nici o claritate, dimpotrivă, confirmă și mai tare politizarea actului artistic.

În locul implicării și al demarării unei anchete, reprezentanții puterii se limitează la a-și exprima acordul cu un comunicat compus mai mult din vorbe goale.

Bravo, Doamna președinte! Ai mai reușit o dată. I-ai mințit pe toți!”, spune Năstase.

Share