Andrei Năstase: Platforma Demnitate și Adevăr este pusă în situația de a contesta mai multe Legi votate săptămâna trecută de către Parlament

Andrei Năstase: Platforma Demnitate și Adevăr este pusă în situația de a contesta mai multe Legi votate săptămâna trecută de către Parlament

Platforma Demnitate și Adevăr este pusă în situația de a contesta mai multe Legi votate săptămâna trecută de către Parlament. În acest sens, liderul Platformei DA, Andrei Năstase a făcut un apel către deputați să nu compromită activitatea Curții Constituționale și să meargă cu documente bine motivate, transmite OFICIAL.

Andrei Năstase a menționat că, mimând proceduri parlamentare și păstrare a puterii, Dodon și Șor nu fac nimic altceva decât să compromită Parlamentul și așa compromis.

„Toți cei care obligă opoziția să lupte pentru fiecare cuvânt, punct și virgulă din legi vor să instituționalizeze și restaureze dictatura mafiei și oligarhiei. Criza sanitară se va termina și vom putea relua Mișcarea de rezistență națională care îi va mătura pe cei care își bat joc de R. Moldova”, a spus Andrei Năstase.

Politicianul a spus că deputații Maria Ciobanu, Dinu Plîngău și Liviu Vovc au contestat la CCM două Legi: privind funcționarea limbilor vorbite pe teritoriul R. Moldova și modificările aduse Legii privind activitatea farmaceutică.

Deputatul Dinu Plîngău a spus că se lucrează și la alte sesizări.

Cristina Parfeni

Share