Andrei Năstase: Ori de câte ori am candidat, am prezentat oamenilor un proiect. Unde este proiectul PAS-ului? Dar a Maiei Sandu?

Andrei Năstase: Ori de câte ori am candidat, am prezentat oamenilor un proiect. Unde este proiectul PAS-ului? Dar a Maiei Sandu?

Președintele fondator al Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, fost deputat, spune că Republica Moldova nu are niciun proiect de țară în acest moment, informează OFICIAL.

În cadrul unui interviu pentru curentul.md, Andrei Năstase a spus că cetățenii Republicii Moldova sunt captivii unei dictaturi ai mediocrității.

„Ori de câte ori am candidat, am prezentat oamenilor un proiect. Unul care scria negru pe alb ce urmează se să facă, în cât timp și cu ce resurse. Unde este proiectul PAS-ului, cel cu care a câștigat aceasta majoritate? Dar proiectul Maiei Sandu unde este?

În Republica Moldova, în acest moment, suntem toți captivi unei dictaturi a mediocritatii. După comuniști, au venit la putere hoții, iar acum suntem conduși de incompetenți și incapabili. Toți, fără excepție, sunt niște mincinoși fără scrupule.

Nu există în Republica Moldova o cultură instituțională. Nimeni nu a cheltuit nici măcar un euro și o oră din viața lui, mă refer la oamenii de stat, ca să le explice cetățenilor cum funcționează, în țările civilizate… școala, spitalul, primăria, administrația străzilor etc. Eu am spus în campania pentru primărie că vreau să aduc la Chișinău rețeta succesului administrațiilor liberale din România.

Eu am avut întotdeauna un proiect și acel proiect a fost dus până la capăt. Când am ieșit în stradă, atunci când PAS-ul era la guvernare, am spus că nu mă voi opri până când nu voi convinge oamenii că trebuie să scăpăm de Plahotniuc. Oamenii credeau că sunt nebun, dar așa a fost. Care sunt planurile, proiectele și obiectivele PAS-ului ale Maiei Sandu? Nu sunt”, spune Andrei Năstase.

Share