Andrei Năstase: „O țară paralizată de CORUPȚIE este o țară fără viitor! Iar Moldova atât de dragă nouă trebuie să aibă viitor!”

Andrei Năstase: „O țară paralizată de CORUPȚIE este o țară fără viitor! Iar Moldova atât de dragă nouă trebuie să aibă viitor!”

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, co-președinte al Blocului electoral „ACUM” susține că, „un om sărac este vulnerabil. Nu-și poate imagina viața dincolo de ziua de mâine și suferă în tăcere!”, informează Oficial.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Andrei Năstase a scris că „sărăcia ucide demnitatea unui popor și-i îngroapă viitorul”.

„Îl chinuie pe cel bătrân și-l trimite de acasă pe cel tânăr. Sărăcia nu știe să zâmbească, nu știe a râde, este cernită și, de multe ori, aduce moartea! Un popor sărac va deveni și mai sărac atâta vreme cât CORUPȚIA va paraliza, emoțional și material, fiecare bob de umanitate și altruism din sufletele oamenilor. CORUPȚIA UCIDE! Ucide valori! Ucide respectul, datoria, onoarea, prietenia și obiceiurile unui popor. Dar, așa cum am spus de multe ori, cel mai grav este că poate ucide încrederea și speranța unui popor! CORUPȚIA îmbogățește doar pe câțiva și-i sărăcește pe cei mulți! Fără excepție, fără milă și fără regrete! Și împarte, cu îndestulare, teamă și teroare. Corupția cumpără și vinde destine, distruge sau înmormântează caractere! CORUPȚIA nu are milă și nu știe carte! Trăiește PESTE TOT, acolo unde hoții și-au instalat taberele și unde aduc, peste oameni, prăpădul! În liniște, fără zgomot, fără urme, CORUPȚIA face doar mult rău și atât de multe victime! O țară paralizată de CORUPȚIE este o țară fără viitor! Iar Moldova atât de dragă nouă trebuie să aibă viitor!  Și, va avea!”, a scris Năstase.

Doina Secrieru

Share