Andrei Năstase îndeamnă candidații la șefia capitalei, „care nu au mari șanse” – să se retragă din cursă

Andrei Năstase îndeamnă candidații la șefia capitalei, „care nu au mari șanse” – să se retragă din cursă

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr (PDA), Andrei Năstase, a lansat un apel, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, către candidații pentru funcția de Primar General al Capitalei – care nu au șanse, să se retragă din cursă.

Andrei Năstase a menționat că, la momentul de față, candidați independenți nu există, iar cei care nu au mari șanse ar fi bine să se retragă în favoarea unui alt candidat.

„În ultimele zile au apărut mulți candidați care sunt coordonați, alții care vin să dezbine segmentul pro-european. Îndemn toți candidații fără șanse să-și evalueze posibilitățile și să se retragă din cursă. Mă adresez către cetățeni: indiferent de opțiunea politică, aceste alegeri nu sunt despre geopolitică sau alte viziuni. Vă îndemn să fim uniți!”, a spus Andrei Năstase.

Totodată, în cadrul conferinței de presă, membrii Platformei DA au lansat un apel către cetățeni – de a nu crede în unele surse media, care distribuie știri false despre averea și veniturile lui Andrei Năstase. „Deși am sesizat CCA despre acest lucru și am informat despre reportajele false privind averea, veniturile, vârsta mamei, numărul copiilor și „îmbogățirea din îndemnizațiile pentru copii”, fără a avea dreptul la replică în cadrul acestor posturi TV, nu s-au luat nici un fel de măsuri”, a punctat PDA.

În context, Platforma s-a adresat către jurnaliști pentru a lansa o campanie „Nu știrilor false!”.

Mihaela Rotari

Share