Andrei Năstase: Încurajez oamenii să construim împreună MOLDOVA DE MÂINE și să o construim cu simț de răspundere

Andrei Năstase: Încurajez oamenii să construim împreună MOLDOVA DE MÂINE și să o construim cu simț de răspundere

„Proiectul MOLDOVA DE MÂINE este un proiect de țară care răspunde, prin conținutul său, aspirațiilor și așteptărilor cetățenilor RM. Este un proiect integrat și coerent, conectat cu obiectivitate la realitățile economice și sociale ale momentului”. Despre aceasta comunică Andrei Năstase, liderul Platformei Demnitate și Adevăr (DA), candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, alături de „Programul Prezidențial Moldova de Mâine”, informează OFICIAL.

Potrivit spuselor sale, proiectul propune oamenilor o viziune de dezvoltare pe termen lung și conține abordări ferme în ceea ce privește lupta cu oligarhia și corupția, eliberarea justiției și edificarea în RM a statului de drept. Proiectul este structurat pe fiecare domeniul esențial al ecosistemului nostru social, economic, politic și cultural. Propun oamenilor consens național, unitate și solidaritate pentru edificarea unui stat modern și democratic, conectat la valorile democrațiilor europene.

„Veți găsi în acest proiect abordări concrete în ceea ce privește educația, sănătatea, asistența socială, pensii și salarii, locuri de muncă, agricultură, politica externă și de securitate, reformarea instituțiilor statului, iar toate aceste abordări au drept scop reclădirea unei Moldove în care cetățeanul este respectat, iar statul se află permanent în slujba acestuia. Am pus la baza acestui proiect morală, credința și aspirațiile noastre ca popor, infinită dedicație și speranță. Este momentul să nu mai votăm împotriva a ceva sau cuiva, este momentul să votăm pentru ceva. Eu știu să unesc, să adun oameni și să construiesc, aceasta este esența programului și a candidaturii mele. Iată de ce eu îi încurajez pe oameni să construim, nu doar să sancționăm, să reclădim împreună MOLDOVA DE MÂINE și să o construim cu simț de răspundere”, a subliniat Andrei Năstase.

Cristina Gurez

Share