Andrei Năstase i-a urat succes lui Ion Ceban. Și-a anunțat revenirea la MAI!

Andrei Năstase i-a urat succes lui Ion Ceban. Și-a anunțat revenirea la MAI!

Președintele Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, i-a urat succes contracandidatului său, Ion Ceban, pentru câștigul în turul II la alegerile locale și a declarat că Blocul ACUM în Consiliul Municipal Chișinău va susține orice proiect propus de consilieri care vor fi în beneficiul cetățenilor, transmite OFICIAL.

În cadrul unei conferințe de presă, Andrei Năstase a mulțumit celor care au ieșit la vot și au oferit votul pentru candidatura sa.

„Blocul ACUM a obținut un rezultat bun, vom avea un număr mare de primari și consilieri. Mulțumesc locuitorilor din Capitală și suburbii care au ieșit la vot. Mulțumesc pentru încrederea acordată. Știu și vă înțeleg suferința, sufăr și eu alături. Mă închin în fașa echipei și celor care m-au ajutat în această campanie”, a spus Andrei Năstase.

Totodată, el i-a urat succes contracandidatului său, Ion Ceban.

„Urez succes contracandidatului Ceban în îndeplinirea programului făcut public și îl asigur că – consilierii noștri vor susține orice proiect în interesul cetățenilor. Ne preocupă schimbarea în bine a vieții oamenilor. Nu facem coaliție politică de dragul funcțiilor. Reiterez că, indiferent unde mă voi afla și în ce funcție, voi ajuta cu ce pot Capitala și suburbiile”, a menționat Andrei Năstase.

De asemenea, Andrei Năstase a vorbit și despre o analiză și reformare a Platformei.

„Împreună cu colegii din Platformă vom face o analiză profundă a activității noastre. Ne propunem să reformăm partidul”, punctează Năstase.

În context, Andrei Năstase a spus că revine la Ministerul Afacerilor Interne pentru a continua reformele, pentru a combate corupția și a asigura liniștea cetățenilor.

Cristina Parfeni

Share