Andrei Năstase: De mâine, la muncă, să facem cu toții din Moldova țara în care vrem să ne creștem copiii

Andrei Năstase: De mâine, la muncă, să facem cu toții din Moldova țara în care vrem să ne creștem copiii

Copreședintele blocului ACUM, ministrul Afacerilor Interne în Guvernul Sandu, Andrei Năstase, a venit cu o reacție pe o rețea de socializare, în urma anunțului de astăzi al Partidului Democrat”, informează OFICIAL.

„Am spus oamenilor ani de zile la rând că între un popor și dorința lui legitimă de libertate, nimeni nu se poate interpune! Am spus oamenilor Moldovei că putem deveni liberi doar dacă credem cu adevărat în nația și viitorul nostru! Am luptat toți, până la epuizare și am doborât ultimul dictator al Europei! Ceea ce am reușit noi, generația noastră, va rămâne scris în Cartea de istorie a Moldovei! Binele și adevărul a câștigat împotriva minciunii și imposturii! Să le spuneți copiilor și nepoților voștri că voi ați reușit!”, a scris Năstase, pe Facebook.

În același timp, politicianul a comunicat despre următoarele acțiuni ce vor fi întreprinse. „De mâine, la muncă, sa facem cu toții din Moldova țara în care vrem să ne creștem copiii, țara în care oamenii ei se întorc și nu mai pleacă niciodată! Respect și plecăciune în fața celor care au făcut posibil, prin luptă, curaj, tenacitate, răbdare și înțelepciune acest moment istoric!”, a conchis Năstase.

Mihaela Conovali

Share