Andrei Năstase: Biroul Politic al Platformei DA a decis să revină la toate inițiativele formațiunii

Andrei Năstase: Biroul Politic al Platformei DA a decis să revină la toate inițiativele formațiunii

Biroul Politic al Platformei Demnitate și Adevăr a decis să revină la toate inițiativele formațiunii, inclusiv la proiectele de înfrățire a comunității cu localitățile din România. Despre aceasta anunță liderul Platformei DA, Andrei Năstase, într-o intervenție live pe o rețea de socializare, transmite OFICIAL.

Andrei Năstase a punctat că el „continuă să muncească”. „Mai avem și multe alte proiecte în elaborare – chiar astăzi (n.r. – 4 noiembrie) Alexandr Slusari și Dinu Plîngău au finalizat formalitățile pentru a depune proiectul de modificare a Constituției, în așa fel încât pensiile și salariile să nu fie mai mici decât minimul de existență. Sper că, ceilalți deputați vor susține inițiativa noastră. Noi continuăm să muncim”, spune Andrei Năstase.

Totodată, liderul Platformei DA a îndemnat oamenii să iasă masiv la vot și să „înceteze râcâiala pe rețelele de socializare”. „Este timpul ca acei care sunt foarte curajoși și înjură pe Facebook să dea socoteală – prea multă nesimțire este pe rețelele sociale și asta trebuie să înceteze. Nu vă lăsați descurajați, am făcut lucruri bune împreună și datorită vouă RM nu mai este așa cum era acum doi ani. Poziția noastră oficială a rămas aceeași, noi suntem ceea ce spunem și ce trebuie să facem! Mergem înainte pentru că altfel nu se poate. Pur și simplu nu se poate!”, mai spune Andrei Năstase.

Cristina Parfeni

Share