Andrei Năstase: „Adevărul nu se supune la vot, dar oamenii pot însă alege să-i urmeze calea”

Andrei Năstase: „Adevărul nu se supune la vot, dar oamenii pot însă alege să-i urmeze calea”

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase a declarat că 2 ani de zile în urmă făcea public imaginile video de mai jos, în care își asuma principiile, valorile și coordonatele întregii sale activități publice și politice, cu câteva zile înainte de votul istoric pentru Primăria Chișinău, în mai 2018, începutul sfârșitului unui regim oligarhic odios, informează OFICIAL.

„Am decis să re-postez din nou aceste gânduri și să propun tuturor oamenilor de bună credință din Republica Moldova un argument solid în ceea ce privește consecvența, asumarea și responsabilitatea faptelor și cuvintelor mele. Sunt ceea ce am fost dintotdeauna. Nu mi-am negociat niciodată principiile si valorile, nu am făcut nici un compromis în dauna poporului meu, nu mint, nu fur și nu-mi bat joc de oameni. Acesta este ADEVĂRUL! Doar ADEVĂRUL, în opinia mea, este fundamentul pe baza căruia putem schimba din temelii întreaga paradigmă socială, economică și politică din societatea noastră. Adevărul, rostirea și asumarea lui, reprezintă esența singurei abordări corecte pe care trebuie să o avem fiecare dintre noi dacă vrem să schimbăm cu adevărat lumea nedreaptă în care încă trăim. Adevărul nu se supune la vot, dar oamenii pot însă alege să-i urmeze calea, să-l accepte și să-l înțeleagă, ca mai apoi, solidari și responsabili, să decidă că vremea tăcerii și minciunii a trecut, iar oportunismul, fățărnicia, trădarea și manipularea trebuie sancționate definitiv prin vot”, a scris Năstase, pe o rețea de socializare.

Potrivit lui, în locul politicienilor contextuali, astăzi deghizați în falși salvatori și eliberatori, el îndemnă să fie ales adevărul.

„Vă asigur că vom putea trăi cu acesta și ne vom putea ridica din genunchi, mândri, puternici și încrezători, așa cum, de atâta și atâta amar de vreme ne dorim cu toții din nou să fim”, a conchis Năstase.

Andriana Cheptine

Share