Andrei Donică: Nimeni nu mă poate acuza că am furat vreun teren al satului Condrița

Andrei Donică: Nimeni nu mă poate acuza că am furat vreun teren al satului Condrița

Andrei Donică, președintele Mișcării Profesioniștilor „Speranța – Надежда”, la alegerile locale din 5 noiembrie, n-a reușit să ia al doilea mandat de primar de Condrița și nici în Chișinău n-a avut un rezultat prea bun. El a venit cu un mesaj după scrutin și a anunțat ce va face mai departe, informează OFICIAL.

Politicianul a mulțumit tuturor celor care l-au votat și l-au susținut.

„Nimeni nu mă poate acuza că am furat vreun teren al satului Condrița, în schimb vă asigur că am stopat multe intenții ale unora care au dorit să se pricopsească cu vreun teren, sau chiar mai mult am reîntors în proprietatea satului terenuri furate și îngrădite de zeci de ani în urmă! Tocmai din acest motiv hoțomanii s-au mobilizat ca să scape de mine și să-și aducă în primărie o persoană care precis nu va crea probleme nimănui, astfel s-au oprit la candidatura fostului primar din partea PLDM-ului”, a spus el.

Primarul de Condrița încă în funcție a mulțumit condrițănenilor pentru faptul că în anul 2019 l-au ales în funcția de Primar și a avut posibilitatea să obțină o practică foarte necesară lui pe viitor cum ar fi trebuit de condus și de modernizat o localitate.

„Fiind un președinte de formațiune politică, pornesc într-un drum și mai greu, pentru a obține puterea centrală, puterea statului, pentru a implementa multe lucruri frumoase pentru toți moldovenii, inclusiv și pentru condrițăneni!”, a anunțat Andrei Donică.

Share