Anatol Șalaru – eliberat din trei calități în cadrul PL

Anatol Șalaru – eliberat din trei calități în cadrul PL

Consiliul Republican al PL a decis ieri eliberarea lui Anatol Șalaru din funcția de prim-vicepreședinte al formațiunii, membru al Biroului Politic și membru al Consiliului Republican. Decizia a fost anunțată de liderul PL, Mihai Ghimpu.

Ghimpu a spus că, atunci cînd un coleg vrea cu adevărat să ajute, să schimbe ceva în partid – discută cu colegii. „Nu a făcut-o nici acolo şi aici tot a citit textul şi a plecat. Nu a vrut să audă părerea colegilor. Asta nu înseamnă intenţie bună şi nobilă, asta înseamnă lovitură în spate cu cuţitul”, a declarat Ghimpu.

Șalaru a spus că i-au fost aduse multe acuzații. „Mi-au fost aduse acuze de trădare, corupție și multe altele pe care nu vreau să le comentez pentru că sunt ridicole și lipsite de substanță. Marea mea vină este una singură: am cerut congres extraordinar și schimbarea conducerii partidului în frunte cu Mihai Ghimpu. În orice țară civilizată, după un astfel de rezultat la alegeri, președintele partidului își depune mandatul și odată cu el – întreaga conducere”, a declarat ministrul Anatol Șalaru.

Doina Secrieru

Share