Analist politic: Dorin Chirtoacă trebuie să înțeleagă că are șanse zero să revină la Primăria Chișinău

Analist politic: Dorin Chirtoacă trebuie să înțeleagă că are șanse zero să revină la Primăria Chișinău

Dorin Chirtoacă și colegii săi din Partidul Liberal (PL) trebuie să înțeleagă faptul că are șanse, practic, zero ca să revină la Primăria mun. Chișinău până în 2019. O declarație în acest sens a făcut analistul politic Igor Volnițchi în cadrul emisiunii „Important” de la TVC 21, informează Oficial.

„Democrații nu degeaba au făcut ce au făcut – au adus-o pe Silvia Radu pe o lună-două, ca apoi să zică – Dorin revină la Primărie, refă-ți imaginea, refă rating-ul PL-ului, ca domnul Ghimpu să ne critice în continuare. Ați văzut că Mihai Ghimpu critică mult în ultima vreme, chiar și pe Plahotniuc”, a declarat Volnițchi.

Analistul politic a reiterat că șansele revenirii lui Chirtoacă în funcția de primar sunt zero și de aici trebuie să pornească decizia sa și a PL.

„PL tratează referendumul ca pe un vot de încredere, dar, de fapt, a fost absenteism, orice altceva, numai nu o victorie, pentru că noi știm care e ratingul PL și al lui Chirtoacă. Dorin Chirtoacă trebuie să se gândească – revin, nu revin, îi ajut pe democrați… De aici trebuie să pornească decizia sa”, a explicat expertul.

Doina Secrieru

Share