Analist despre candidatul PN la prezidențiale: „Societatea va avea doar de cîștigat”

Analist despre candidatul PN la prezidențiale: „Societatea va avea doar de cîștigat”

Dmitrii Ciubașenco – este unul dintre cei mai respectați cetățeni din țara noastră, un om cu autoritate”. Așa consideră politologul, directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și Securitate, fostul viceministru al Afacerilor Externe, Valeriu Ostalep. Posibila înaintare a candidaturii la funcția de președinte din partea „Partidului Nostru” a conducătorului ziarului de opoziție „Panorama”, Dmitrii Ciubașenco, Ostalep o consideră un pas care va fi spre binele țării, anunță www.ru1.md .

„Odată cu apariția unui politician nou și interesant pe stînga politică noi toți, toată societatea, va avea doar de cîștigat”, a spus Valerii Ostalep.

Amintim că despre perspectiva posibilei înaintări a lui Dmitrii Ciubașenco a anunțat luni liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi. „El critică dur regimul pe parcursul unei perioade de timp îndelungate. Vreau să spun că, da, Dmitrii Alexeevici Ciubașenco – este unul dintre candidații noștri la funcția de președinte”, a spus Usatîi în cadrul unei transmisiuni on-line pe rețeaua de socializare Facebook.

Politicianul de opoziție a subliniat că sarcina de bază a viitorului președinte este de a sparge sistemul oligarhic prin dizolvarea „Parlamentului în putrefacție” și anunțarea alegerilor anticipate.

 

Doina Secrieru

Share