Ana Revenco: Mulțumesc tuturor angajaților sistemului afacerilor interne – cei care ați fost la datorie în acest weekend

Ana Revenco: Mulțumesc tuturor angajaților sistemului afacerilor interne – cei care ați fost la datorie în acest weekend

Ministrul Afacerilor Interne (MAI) Ana Revenco, a adresat un mesaj de apreciere conducătorilor strategici ai subdiviziunilor MAI, pentru profesionalism și abordare inteligentă în securitatea cetățenilor, informează OFICIAL.

Potrivit ministrului, evenimentele din acest weekend au avut un grad sporit de solicitare.

„Totuși, voi ați reușit să ne reprezentați cu încredere, evitând incidentele de securitate.

Cu mult respect, mulțumesc tuturor angajaților sistemului afacerilor interne – cei care ați fost la datorie. Apreciez imparțialitatea voastră în tratarea diversității și adaptarea la fiecare specific al evenimentelor, desfășurate pe parcursul acestor două zile.

Am recunoștință pentru munca voastră, apreciez eforturile depuse la straja țării și liniștea cetățenilor. Au fost multe provocări, dar voi le-ați făcut față și ați reușit să mențineți ordinea publică. Cetățenii au simțit că pot miza pe voi, iar acesta este cel mai important indicator al performanței noastre de echipă.

Mulțumesc pentru serviciu!”, se spune în mesajul Anei Revenco.

Share