Aliona Goța se retrage din majoritate: “Rămân alături de colegii mei”

Liberal-democrata Aliona Goța se retrage din majoritatea parlamentară constituită. Despre aceasta ea a anunțat pe o rețea de socializare. 

“Pentru colegiii si prietenii mei.

Decizia de a semna pentru crearea unei majoritati parlamentare a fost una consultata cu colegii mei din teritoriu. Am spus ca instabilitatea politica de la noi ne duce clar in alegeri anticipate, iar de aici pe miina celor care servesc vadit intereselor Moscovei. Spuneam ca a fost voia alegatorului si in situatia creata alternativa coalitiei PLDM- PD- PL nu exista. Am decis sa semnam pentru constituirea unei majoritati parlamentare. Pentru asta am semnat, am si notat lucrul acesta in dreptul semnaturii mele.
In conditiile cind aceasta majoritate insista pentru promovarea unui singur personaj, adevaratii proeuropeni nu se regasesc, ma detasez de aceasta lista si imi voi retrage semnatura.

Ramin alaturi de colegii mei, alaturi de care am mers prin glod si arsita in atitea campanii electorale, si ne puneam atitea sperante, si de fiecare data ne gindeam ca poate de data asta va fi mai bine”, a scris ea.

Amintim că, declarația a fost semnată de 56 de deputați.

Mihaela Rotari

Share