Alexandru Slusari, despre declarațiile Partidului Democrat: „Un caz rar când…”

Alexandru Slusari, despre declarațiile Partidului Democrat: „Un caz rar când…”

Vicepreşedintele Partidului Platforma DA, Alexandru Slusari, în cadrul unei postări pe o rețea de socializare, a venit cu o reacție cu privire la declarațiile de astăzi a Partidului Democrat din Moldova (PDM) despre Rezoluția adoptată ieri de Parlamentul European ce vizează Republica Moldova, informează Oficial.

„Filip a vorbit azi că decizia privind invalidarea mandatului lui Năstase a fost în defavoarea Partidului Democrat. Un caz rar când sunt de acord cu prim-ministru nocturn. Însă hotărârea privind anularea victoriei unui candidat antioligarhic, a fost nici nu măcar politică, ci una mafiotă. Ea n-a fost deloc discutată în cadrul PD. Pentru Plahotniuc, Partidul Democrat demult este doar una din uneltele necesare pentru a controla țara și a stoarce-o de resurse”, a precizat el.

Totodată, Slusari, a venit cu o sugestie „pentru membrii PD”. „Lui Plahotniuc demult nu-i pasă de soarta activiștilor PD, inclusiv și celor din conducerea partidului. Sugestia mea pentru membrii PD, mai ales celor care de nevoie au aderat la acest partid: analizați ce s-a întîmplat cu Partidul Regiunilor lui Ianucovici și cu activiștii acestuia după 2014, fugiți repede din acea navă care se scufundă, care devine extrem periculos pentru propriul popor. Dacă nu ați fost implicați în scheme criminale, aveți perspective într-o Moldova liberă!”, a menționat el.

Mihaela Rotari

Share