Alexandru Fetescu: „Atrageți atenția la viziunea PLDM pentru Chișinău și acordați-ne votul de încredere”

Alexandru Fetescu: „Atrageți atenția la viziunea PLDM pentru Chișinău și acordați-ne votul de încredere”

Agenția de presă IPN a desfășurat, astăzi, cea de-a doua rundă de dezbateri publice cu participarea altor 4 candidați la șefia Capitalei, transmite OFICIAL.

În cadrul dezbaterilor de astăzi, cei patru candidați au invitat chișinăuienii la vot și punctat de ce oamenii ar trebui să-i voteze anume pe ei.

„Partidul Nostru, dacă nu era ilegal înlăturat la acele alegeri parlamentare, nu am fi avut acel stat capturat etc. Dacă azi Dvs. nu vă întoarceți cu fața la realitate și nu vedeți lucrurile cum sunt într-adevăr, atunci tragedia bate la ușă. Chișinău are nevoie de un procuror. Crima organizată e cuibărită în Primărie, arătați că vă iubiți și stimați orașul”, a spus candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru”, Ivan Diacov.

„Chișinăul are noroc de oameni harnici, care au marele nenoroc să aibă conducători mincinoși și lenoși, supuși intereselor de partid. Știu că Chișinăul are curaj să se opună partidelor politice. Trebuie să înțelegem că atâta timp cât vom vota un Primar din partid, atâta timp vom trăi și vom vedea ceea ce vedem”, a spus candidatul Partidului Popular European din Moldova, Dumitru Țîra.

„Odată la 4 ani suntem invitați să votăm, votăm răul cel mai mic, apoi acesta devine unul mare. Plutim în corupție. Cred că ajunge, cred că e timpul să ne ridicăm, să ne unim eforturile. Vă îndemn să mergeți la vot, să depuneți suflet acolo. Convingerea noastră este că doar o participare masivă la vot poate aduce un primar și un Consiliul Municipal competent. Atrageți atenția la viziunea PLDM pentru Chișinău și acordați-ne votul de încredere”, a spus candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Alexandru Fetescu.

„La 20 octombrie avem de făcut o alegere. Nu între mai mulți politicieni sau partide, dar între interesele noastre și ale lor. Sunt Victor Chironda și vă îndemn să renunțați la geopolitică și politică, să nu salvați pe nimeni, să votați pentru un oraș unde să vrei să trăiești, cu oportunități. Vă așteptăm la alegeri”, a spus candidatul Mișcării social – politice „Forța Nouă”, Victor Chironda.

La dezbateri a fost invitat și candidatul Partidului Socialiștilor din R. Moldova, Ion Ceban, dar acesta nu a confirmat participarea.

Amintim că, prima rundă de dezbateri organizate de IPN s-a desfășurat ieri cu participarea a 4 candidați.

Cristina Parfeni

Share