Alexandr Stoianoglo, mesaj către alegatori: Campania mea a fost despre  voi!

Alexandr Stoianoglo, mesaj către alegatori: Campania mea a fost despre voi!

Candidatul independent la alegerile prezidențiale,  Alexandr Stoianoglo,  sustinut de PSRM, a publicat ultimul îndemn înainte de votul de duminică.

„E ultima zi de campanie. Mâine e ziua tăcerii și mă gândesc la cuvintele nespuse, și la puterea lor. E momentul să ne ascultăm, să reflectăm asupra alegerii pe care urmează să o facem împreună.

Campania mea a fost despre voi. Am mers din localitate în localitate. Fiecare întâlnire a fost o onoare. Fiecare discuție a fost o oportunitate de a vă afla nevoile, temerile și aspirațiile. Am înțeles că indiferent de localitate, ele sunt aceleași. Am înțeles cât de mult ați obosit de vorbe goale. Ele nu hrănesc, nu încălzesc, nu ne rezolvă problemele vieții. Și, mai presus de toate, că nu mai acceptați să fiți tratați ca figurine în jocurile altora.

Acum știm ce avem de făcut. Să mergem la vot!

Așadar, haideți să ne adunăm gândurile și să ne pregătim armele: votul nostru! Să transformăm fiecare buletin de vot într-o declarație de dragoste pentru valorile, tradițiile și țara noastră. E timpul să demonstrăm că suntem stăpâni la noi acasă. Și că doar împreună putem reface ceea ce alții au distrus. Promit să fiu un Președinte al tuturor, unind oameni cu viziuni politice diferite, indiferent de etnie, religie sau limbă vorbită, pentru că puterea noastră stă în respectul și valorificarea diversității.

Votați cu încredere, votați cu curaj, pentru o Moldovă a oamenilor, nu a fricii. Votați pentru Dreptate!”,  a scris el pe canalul sau de telegram.

Share