Alegerile prezidențiale vor avea loc! Cine promite….

Alegerile prezidențiale vor avea loc! Cine promite….

În ceea ce privește alegerile prezidențiale, am precizat că PDM va avea un candidat propriu în aceste alegeri și va participa în competiție cu obiectivul victoriei, a spus Marian Lupu, lider al PDM la întrevedere cu E.S. Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica ‎Moldova‬, James D. Pettit.

„L-am asigurat pe domnul Ambasador că este absolut în interesul PDM ca principal partid de guvernare ca alegerile să fie bine organizate, să fie libere și corecte și să nu existe niciun fel de suspiciuni în legătură cu procesul electoral. Aceste asigurări au fost apreciate de către ambasadorul SUA”, a specificat Lupu.

Liderul PDM  afirmă că a discutat cu Ambasadorul despre situația politică din țară, agenda politică și agenda parlamentară pentru sesiunea următoare, realizările guvernului și desigur despre alegerile prezidențiale din acest an.

„Am punctat pe scurt progresele înregistrate din ianuarie încoace – începând cu stabilizarea țării, continuând cu pașii concreți în direcția reformării și modernizării instituțiilor, iar recent cu recredibilizarea Moldovei în fața partenerilor externi prin convenirea Acordului cu FMI la nivel de experți. Am reafirmat angajamentul clar al ‪‎PDM‬ ca principal partid de guvernare pentru continuarea parcursului european al Moldovei, precum și pentru asigurarea suportului parlamentar necesar guvernului condus de Pavel Filip. Am exprimat încrederea că acest guvern își va duce mandatul până la capăt, până la alegerile parlamentare din 2018”, a mai menționat Lupu.

 

Doina Secrieru

Share