Alegerile pentru Adunarea Populară a UTA Găgăuzia: Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a desemnat candidați pentru 21 din cele 35 de circumscripții

Alegerile pentru Adunarea Populară a UTA Găgăuzia: Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a desemnat candidați pentru 21 din cele 35 de circumscripții

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, susține că ieri a întreprins o vizită în Autonomia Găgăuză unde, la 19 septembrie, vor avea loc alegerile pentru Adunarea Populară, informează OFICIAL.

„Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a desemnat candidați pentru 21 din cele 35 de circumscripții și a decis să susțină mai mulți candidați independenți în alte circumscripții”, evidențiază socialistul.

Dodon spune că în cadrul vizitei a discutat cu angajații întreprinderii „Transfest” din Ceadîr-Lunga.

„Am vorbit despre importanța continuării programelor sociale și a proiectelor de infrastructură pe care le-a inițiat Partidul Socialiștilor când era la guvernare și care sunt atât de necesare pentru concetățenii noștri, iar regimul de la guvernare anulează toate aceste realizări promovând o politică antipopulară. În context, am menționat importanța susținerii candidaților din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor în Găgăuzia, deoarece acest lucru garantează continuitatea cursului privind consolidarea garanțiilor sociale pentru populație”, comunică Dodon.

La fel, socialistul declară că, în parcul orășenesc, a avut o întrevedere cu locuitorii din Ceadîr-Lunga.

„Sute de cetățeni au venit să discute despre doleanțele și problemele cu care se confruntă. Echipa noastră este bine informată despre problemele din Autonomia Găgăuză și i-am asigurat pe interlocutori de faptul că echipa noastră va fi mereu alături de oameni”, comunică socialistul.

În cadrul discuțiilor cu alegătorii, Dodon spune că a prezentat candidatul susținut de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor din circumscripția uninominală Nr. 7.

„Este vorba despre Elena Iurcenco, directoarea Liceului „Mihail Guboglo” din Ceadîr-Lunga. Am îndemnat locuitorii să voteze pentru doamna Iurcenco – un pedagog extraordinar și o persoană onestă”, a conchis el.

Mihaela Conovali

Share