Adrian Albu: Politica guvernării PAS de a optimiza totul în țara noastră, țintește prezentul și viitorul acestei țări

Adrian Albu: Politica guvernării PAS de a optimiza totul în țara noastră, țintește prezentul și viitorul acestei țări

Politica guvernării PAS de a optimiza totul în țara noastră, inclusiv școlile și grădinițele, țintește prezentul și viitorul acestei țări, lovește dureros în educație. Declarația a fost făcută de Adrian Albu, deputat, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la funcția de primar al capitalei, informează OFICIAL. 

Politicianul a constatat că, actuala conducere declară că tot ce e moldovenesc e rău și trebuie înlocuit cu ceva „de import”.

„E valabil și pentru produse, inclusiv agricole, dar și, mai grav, pe „patriotismul de import”. Copiii noștri sunt educați să iubească mai mult alte state, decât propria țară. Așa se dezvoltă și complexul de inferioritate al moldovenilor, care pleacă peste hotare unde se simt „oameni de mâna a doua”.

Noi trebuie să cultivăm și să educăm Patriotismul față de propria Țară, față de Republica Moldova. Altfel, creștem cetățeni pentru alte state și distrugem viitorul Moldovei, acțiune preferată de către actuala conducere de la Chișinău”, a subliniat Adrian Albu.

Share