A fost la PUN, acum trece la PAS! Declarație: „Sper că toți oamenii vor avea discernământul de a înțelege”

A fost la PUN, acum trece la PAS! Declarație: „Sper că toți oamenii vor avea discernământul de a înțelege”

Primarul de Sîngerei, Arcadie Covaliov, aderă la Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), aceasta după ce el anterior a câștigat fotoliul de primar din partea Partidului Unității Naționale (PUN), informează OFICIAL.

„Știți bine că în orașul Sîngerei Maia Sandu a ieșit învingătoare. Știți bine că am umblat fără stavilă în campania electorală și am bătut la uși, împreună cu echipa ei, ca să comunicăm oamenilor adevărul șă dezmințim toate erorile și ororile propagantistice. Și știți bine că am reușit”, scrie Covaliov.

Prin urmare, Primarul a spus: „Acum să vă spun decizia mea, care este întâi de toate a voastră. Ader în partidul înființat de Omul în care cred și pe care Voi, dragi locuitori ai orașului Sîngerei, l-ați investit cu încredere. Ascult de alegerea voastră și de principiile mele. În campania electorală nici nu mi-am pus problema de partid, pentru că lupta s-a dat pentru o cauză prea mare”, a adăugat Covaliov.

„Sper că toți oamenii vor avea discernământul de a înțelege că nu mă lipesc acum de cei mari, ci pentru că sunt lucruri concrete de făcut, iar mie asta îmi place”, a conchis Primarul.

Mihaela Rotari

Share