A câștigat concursul public și a fost înaintat pentru numire în funcția de membru al CCRM!

A câștigat concursul public și a fost înaintat pentru numire în funcția de membru al CCRM!

În urma desfășurării etapei finale a concursului public pentru selectarea candidatului la funcția de membru al Curții de Conturi a Republicii Moldova care patronează activitatea Direcției generale de audit II, învingător a fost desemnat Sergiu Știrbu, informează OFICIAL cu referire la www.tribuna.md.

Astfel, conform hotărârii, candidatura lui Sergiu Știrbu se înaintează Parlamentului „pentru numire în condițiile legii” în funcția de membru al Curții de Conturi.

Sergiu Știrbu, potrivit CV-ului, are studii de masterat în relații internaționale și cooperare transfrontalieră, precum și în drept financiar-fiscal, control și audit. A activat în cadrul Curții de Conturi în perioada 2000-2003, iar apoi a revenit în 2007 – până în prezent. Acum deține funcția de șef al Direcției Generale de Audit V.

Amintim că, La 23 august curent, Curtea de Conturi a mai demarat un concurs public pentru funcția de membru care patronează activitatea Direcției generale metodologie, planificare și raportare. Termenul limită pentru depunerea dosarelor expiră la 16 septembrie curent.

Share