20 mii lei – pentru chiria sediului! Ion Ceban a făcut mai multe precizări cu privire la activitatea MAN

20 mii lei – pentru chiria sediului! Ion Ceban a făcut mai multe precizări cu privire la activitatea MAN

Partidul Mișcarea Alternativă Națională (MAN) are sediul în subsolul unui bloc de locuit și la moment este în pregătiri pentru mai multe evenimente importante, informează OFICIAL.

În cadrul unei conferințe de presă, Ion Ceban, președintele partidului, a declarat că partidul are contract de chirie cu o persoană fizică. „Am convenit că 2 luni e perioadă de grație, iar apoi vom achita câte 20 000 lei pe lună, ceea ce e un preț normal pentru un asemenea spațiu mare în această regiune a orașului”, a precizat el.

Politicianul a spus că MAN nu achită nimic până nu rezolvă problemele cu conturile bancare, pentru a le deschide pentru cotizații. „Avem un pic de rezistență de la bănci, care tot solicită documente. Sperăm că nu e un blocaj, ci un proces birocratic”, a mai spus oficialul.

Președintele MAN a mai anunțat că din 11 mai curent va demara audiența cetățenilor la sediul formațiunii, dar și în toată țara.

„După sărbătorile de Paște, am planificat ședința Consiliului MAN, în cadrul căruia vom alege membrii Biroului de conducere al partidului. Vor fi minim 9 membri”, a explicat Ion Ceban.

Totodată, primarul capitalei a spus că MAN se pregătește de alegerile locale din toamnă.

„Suntem în proces de analiză a oamenilor cu care vom participa în capitală și suburbii, dar și în alte localități ale țării. Scopul nostru este un rezultat cât mai bun la acest scrutin”, a subliniat președintele MAN.

Share