17 dosare – admise pentru concursul privind numirea a 3 membri din partea Parlamentului la CSM

17 dosare – admise pentru concursul privind numirea a 3 membri din partea Parlamentului la CSM

Comisia juridică, numiri și imunități a decis admiterea a 17 candidați la concursul privind numirea a 3 membri din partea Parlamentului în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), transmite OFICIAL.

Comisia s-a întrunit astăzi în ședință închisă, iar, în cadrul unor declarații de presă, Președintele Comisiei, Vasile Bolea a menționat că lista persoanelor admise va fi publicată pe site-ul Parlamentului.

„Decizia Comisiei a fost să admită 17 dosare dintre cele 18 depuse. În scurt timp lista persoanelor admise va fi publicată pe site-ul Parlamentului, iar persoana care nu a fost admisă va fi înștiințată în modul corespunzător.  Comisia a decis să nu admită persoana respectivă pentru că dosarul acesteia nu a fost complet. Lipsea cazierul și viziunea candidatului asupra la ceea ce va face și cum va activa, dacă va fi admisă la concurs”, a spus Vasile Bolea.

De asemenea, deputatul a menționat că vineri, 13 martie, va fi organizat concursul propriu-zis, care se va desfășura pe parcursul zilei.

Cristina Parfeni

Share