Zodiile de care nu trebuie să te îndrăgosteşti

Zodiile de care nu trebuie să te îndrăgosteşti

Astrologii ne avertizează că există anumite zodii de care nu e bine să te îndrăgosteşti. Iată care sunt acestea!

1. Berbecii sunt firi impulsive, entuziaste şi îndrăzneţe. La începutul relaţiei au tendinţa de a se purta ca niste adolescenti la prima dragoste, lucru care s-ar putea sa le placă si partenerelor.

Cu toate acestea, pe măsură ce relaţia avansează, Berbecul se poate schimba şi poate deveni egoist, arţăgos şi dominant. Se plictiseşte foarte repede de partener, mai ales dacă nu sunt compatibili din toate punctele de vedere.

2. Scorpionii sunt foarte imprevizibili şi plini de toane, si uneori sunt chiar neînţeleşi de către cei din jur. Enigmaticul Scorpion este mai mereu măcinat de conflicte interioare, iar partenerul acestuia va trebui să depună ceva efort pentru a-l înţelege.

Este un partener încăpăţânat şi dominant, uneori devenind nerăbdător şi aspru. Dacă este trădat în dragoste Scorpionul va reacţiona dur.

3. Nici Capricornii nu sunt cei mai fideli parteneri. Adoră sa experimenteze cât mai mult şi nu se vor da în lături de la aventurile de o noapte. Nativii in Capricorn iubesc libertatea şi schimbarea, aşa că se vor îndrăgosti cu adevărat destul de greu. La începutul relaţiei sunt foarte darnici cu partenerii, însă pe măsură ce timpul trece, Capricornii îşi pierd interesul fata de partenerul de viaţă.

4. Vărsătorii sunt printre cele mai infidele zodii. Adoră libertatea şi nu vor sta lângă un partener care nu înţelege acest lucru şi care încearcă să îl controleze.

Atunci când vrea ceva, îşi pune mintea la contribuţie şi obţine ce-şi doreşte, fără a conta pe cine răneşte. Într-o relaţie, Vărsătorul este cel care domină, aşa că nu încerca să îl controlezi, deoarece te vei alege numai cu certuri şi neînţelegeri. Pot trece foarte uşor de la o relaţie la alta, dacă partenera actuală nu îi oferă tot ce îşi doreşte.

sursa: teotrandafir.com

Share