TOP 3 Cele mai materialiste femei, în funcție de zodie

TOP 3 Cele mai materialiste femei, în funcție de zodie

Semnul zodiacal joaca si el un rol important cand vine vorba de valorile unei persoane si de cat de mult pret pune pe bani. In continuare, va prezentam care sunt cele mai materialiste zodii!

Locul 3 – Leu

Leii pun mare pret pe aspectul financiar. Niciodata nu considera ca au suficienti bani si vor sa faca si mai multi. Nativul zodiei Leu iubeste confortul si vrea o viata in care sa se bucure de cat mai mult lucruri, scrie huff.ro.

Ii plac banii, pentru ca acestia ii pot oferi puterea de a-si trai viata cum doreste si este dispus sa faca orice pentru a obtine satisfactia financiara. In cazul in care devine realizat din punct de vedere material, Leul are tendinta de a deveni arogant si de a se lauda cu banii pe care ii are. Ii place sa cheltuiasca si nu se uita la sume cand vine vorba de a-si achizitiona ce pofteste.

Marea problema  a Leilor o reprezinta faptul ca nu se pot abtine cand vine vorba de distractii. Le este greu sa treaca pe langa un casino fara sa nu joace, iar obiectele luxoase (si de multe ori care nu le aduc niciun beneficiu) le atrag atentia si ii fac sa arunce banii pe fereastra.

Locul 2- Capricorn

Capricornilor le place sa faca bani si sunt dispusi sa munceasca din greu pentru a-si asigura stabilitatea financiara. Vor sa faca bani cinstit si nu asteapta niciodata sa ii pice o avere din cer. Tocmai pentru ca trage din greu pentru bani, nu este o zodie cu dare de mana. Face economii si are tendinta de a deveni obsedat de aspectele financiare.

Pasiunea pentru a strange cat mai multi bani ii poate face, insa, niste persoane avare pe nativii zodiei Capricorn.

Desi pot ajunge sa stranga averi considerabile, se vor gandi de cel putin doua ori inainte de a investi in ceva, de teama sa nu piarda bani.

De altfel, se numara printre zodiile carora le place sa puna bani deoparte pentru zile negre si nu prea accepta favoruri, de teama de a nu i se cere ceva in schimb mai tarziu.

Uneori, au tendinta de a pune banii mai presus de cei dragi, iar acest lucru le afecteaza relatiile. Ei trebuie sa invete ca, desi banii sunt importanti, ei nu iti vor tine de urat.

Locul 1 – Scorpion

Cand vine vorba de zodii materialiste, nu putem sa nu vorbim de Scorpioni. Ei viseaza la bani cu ochii deschisi si inventeaza tot felul de metode pentru a-si spori averea. Sunt afaceristi de succes si nu au retineri in a-si pune ideile in aplicare.

Starea personala de bine si confortul propriu inseamna foarte mult pentru un Scorpion, uneori, mai mult decat starea celor din jur. Marele defect al lor este ca devin foarte egoisti si folosesc banii castigati pentru a-si satisface placerile si pentru a-si indeplini dorintele materiale.

Sunt capabili de orice cand vine vorba de a obtine bani si au tendinta de a nu se gandi prea mult daca fac rau cuiva prin metodele lor. Le place sa traiasca viata pe picior mare si gasesc satisfactie atunci cand sunt invidiati de ceilalti pentru situatia materiala.

sursa: teotrandafir.com

Share