Iată cât costă votul lui Ponta în R.Moldova!

Iată cât costă votul lui Ponta în R.Moldova!

În Republica Moldova se oferă “din partea TSD România maiou și ceas” în schimbul votului pentru Victor Ponta, reiese dintr-o conversație postată pe Facebook, scrie Infoprut.ro.

Veaceslav Șaramet, liderul TSD Moldova, contactat de InfoPrut, a precizat că se bucură că Victor Ponta e susținut de tinerii democrați din Republica Moldova, chiar dacă nu știe exact ce fac cei de la PD, cu care PSD are înceheiat un acord de colaborare, în Republica Moldova.

“Avem mai multe materiale electorale care sunt împărțite în campanie – pixuri, tricouri, șepci”, a declarat Șaramet pentru InfoPrut, precizând, de asemenea, că nu știe exact legislația în privința recompenselor electorale condiționate de votul acordat unui candidat.

lina

De asemenea, jurnalista Lina Vodvîi, scrie pe contul său de Facebook, despre cursa tur-retur organizată “pentru al susține pe candidatul Victor Ponta” la secția de votare de la Călărași, din localitatea Strășeni, din Republica Moldova.

“Mă opresc să fac această poză. Wow, Victor Ponta în Strășeni! Uite-l, zâmbește pe strada mea, vorbește cu cetățenii români rătăciți pe aceste meleaguri. Nu reușesc să-l încadrez gospodărește, că iese o vânzătoare dintr-un magazin -femeie de treabă, de altfel, o cunosc, dar nu mă recunoaște ea pe mine – și mă invită înăuntru. “Nu-i face poze, mai bine intră să-ți spun ceva. Ai cetățenie? Vino să te pun pe listă, te duce autocarul până la Călărași, ai transportu’ gratuit! Vino să fii prima!” Pfiuu! Deci a ajuns autocaru’ și în Moldova mea! O fi unul din alea “școlare”, trimise de PSD în Chișinău la începutul lui octombrie. Nu, mulțumesc, Victore, dar eu mă duc și pe jos la vot, dacă trebuie”, scrie Lina.

lina

Amintim că, duminică, 16 noiembrie, va avea loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale în România. În cadrul scrutinului,Victor Ponta concurează cu Klaus Iohannis.

Mihaela Rotari

Share