Cele mai sensibile zodii. Ai grijă să nu le rănești!

Cele mai sensibile zodii. Ai grijă să nu le rănești!

Vrei să știi care sunt cele mai sensibile zodii? Astrologii au dezvăluit despre ce semne zodiacale este vorba. Ai mare grijă să nu îi rănești pe acești nativi. Se emoționează foarte reede, pot interpreta în moduri neașteptate unele gesturi sau cuvinte de-ale tale. Iată cu cine trebuie să ai mare grijă!

Racii își pun mereu sufletul pe tavă pentru oricine. Tocmai de aceea pot fi răniți cu ușurință. Le permit celorlalți să intre în viaa lor cu ușurință. Te lasă să îi cunoști atât în momentele în care sunt vulnerabili, cât și atunci când sunt cei mai fericiți, când simt că dețin puterea și pot schimba lumea. Astfel, ajungi să îi cunoști cel mai bine. Știi care le sunt punctele slabe și în felul acesta îți va fi foarte ușor să îi rănești. Fie că vrei, fie involuntar.

Racii trăiesc emoțiile la intensitate maximă. De asemenea, pot trece foarte ușor de la o emoție la alta. Ai mare grijă când ești în preajma lor. Fii atent la ceea ce spui și la ceea ce faci! Sigur nu vrei să îi rănești.

Și Fecioarele sunt sensibile. De cele mai multe ori, ei iau lucrurile în serios și mult prea personal. Astfel este foarte ușor să fie răniți. Uneori chiar pot avea senzația că oamenii spun lucurri rele despre ei, chiar dacă realitatea etse cu totul alta. De asemenea, fără să relaizezi, uneori, complimentele pot fi transformate în insulte de către acești nativi. De aceea este foarte ușor să îi rănești.

Și Peștii sunt foarte sensibili. Tot ceea ce este frumos romantic, poetic, îi impresionează. Sunt și foarte ușor de rănit. Orice și oricine îi poate răni. Starea lor emoțională poate fi perturbată foarte ușor. Când se întâmplă să fie răniți, când trec prin situații delicate, le este foarte greu să se adune, să o ia de la capăt.

sursa: teotrandafir.com

Share