Cea mai atrăgătoare parte a corpului tău, în funcţie de zodie

Cea mai atrăgătoare parte a corpului tău, în funcţie de zodie

Fiecare persoană e atractivă în felul ei, însă ştii care parte a corpului tău iese cel mai mult în evidenţă, conform zodiei tale?

Berbec

Stilul tău de mers e ceea ce te diferenţiază de ceilalţi, iar când vine vorba de cea mai tare parte a corpului, atunci este vorba despre picioarele tale.

Taur

Eşti renumită ca fiind o persoană fiabilă, practică şi ambiţioasă. Dar, în acelaşi timp, ieşi în evidenţă pentru că eşti seducătoare, şi totul se datorează părului tău!

Gemeni

Pentru că ai dublă personalitate, nu se poate spune că ai doar o singură parte a corpului sexy, ci mai multe. Ai mari calităţi fizice care pot încânta pe oricine.

Rac

Buzele tale sexy te scot în evidenţă. Până la urmă ştim cu toţii că buzele senzuale pot atrage pe oricine.

Leu

Tu vorbeşti cu ochii, pentru că ochii tăi sunt cei mai frumoşi din lume. Poţi captiva orice privire datorită lor!

Fecioară

Cea mai atrăgătoare parte a corpului tău are legătura cu zona ta intimă. Surprinzător sau nu, atragi privirea asupra acelui loc.

Balanţă

Poate că ţi se pare că unele fete te urăsc, dar de fapt e pură gelozie.

Tu poţi atrage orice tip din jurul tău datorită picioarelor tale sexy.

Scorpion

Semnul tău zodiacal este reprezentat în mare parte de femei frumoase, cu adevărat frumoase. Deci, tu ai cea mai sexy frumuseţe.

Săgetător

Eşti o persoană ambiţioasă şi extrovertită şi tinzi să te răsfeţi. De asemenea, partea cea mai sexy a corpului este spatele tău. Poate că nu vei fi încântată de ce auzi, dar alte fete ar fi invidioase.

Capricorn

Ai pur şi simplu cele mai sexy mâini şi tinzi să porţi o mulţime de accesorii pentru a le scoate în evidenţă. Şi reuşeşti!

Vărsător

Ai cel mai sexy abdomen, însă şi munceşti pentru asta. Nu există vreun bărbat care să îţi poată rezista atunci când îl vede.

Peşti

Gâtul tău este lung şi senzual, aşa că oricine te vede va fi atras de tine şi va remarca cât de sexy eşti.

sursa: realitatea.net

Share