Bătaie între deputații din Adunarea Populară din Găgăuzia

Bătaie între deputații din Adunarea Populară din Găgăuzia

Deputatul Serghei Cimpoeş, adept al Partidului Socialiştilor, şi deputatul liberal-democrat, Anatoli Topal, din Adunarea Populară, a UTA Gagauz-Yeri, s-au bătut ieri-seară, anunţă portalul www.gagauzinfo.md.

„În Adunarea Populară a Găgăuziei, deputatul Serghei Cimpoeş, susţinător al PSRM, l-a bătut pe colegul său Anatoli Topal, care face parte din fracţiunea liberal-democrată. Ultimul s-a pomenit în secţia de traumatologie a spitalului de la Comrat”, a declarat Roman Tiurin.

Aceeaşi sursă scrie că cearta şi conflictul dintre cei doi ar fi avut loc în cabinetul preşedintelui comisiei juridice a Adunării Populare, Ivan Burgudji.

Ivan Burgudji a confirmat că acest incident a avut loc. „Nu am văzut exact cum s-a produs, pentru că lucram la computer. După câte am înţeles, ei discutau cu ton ridicat, iar apoi Cimpoeş l-a îmbrâncit pe Topal, iar acela s-a lovit de ceva la cap. I-a început a curge sânge din nas. E o situaţie neplăcută”, a povestit Ivan Burgudji, spunând că situaţia pare o acţiune înscenată, pentru că, după incident, Topal s-a schimbat în haine curate, dar la spital a mers cu cele însângerate.

Doina Secrieru

Share