VEŞTI TRISTE despre sarcina Ducesei de Cambridge. Kate este dărâmată

VEŞTI TRISTE despre sarcina Ducesei de Cambridge. Kate este dărâmată

Kate Middleton are mari probleme de sănătate, iar medicii i-au pus în vedere faptul că din cauza greţurilor severe riscă să piardă sarcina.

Faptul că Ducesa de Cambridge are din nou probleme din cauza greţurilor este cunoscut de toată lumea. Puţini ştiu însă că starea acesteia se agavează. Potrivit medicilor, Kate vomită şi de câte 30 de ori pe zi, iar acest lucru îi  pune sarcina în pericol, deoarece, în ciuda eforturilor, ea este foarte deshidratată.
Stresată de armatele de servitori şi doctori, de atribuţiile pe care le are în calitate de stăpână a unui palat, dar şi de soţie, Kate Middleon a plecat la mama ei, în provincie, explicând că şi ea ca toţi ceilalţi preferă să fie acasă atunci când este foarte bolnavă.

Între timp, tot din cauza stării de sănătate, ducesa de Cambridge a fost nevoită să îşi anuleze şi prezenţa la un eveniment oficial, organizat la Portsmouth, dar şi un eveniment caritabil dedicat copiilor nevoiaşi. Şi cum starea ei este una critică, în viitorul apropiat nu va putea fi prezentă la diferitele evenimente unde este aşteptată.

Maria Roşca

 

Share