Super Bowl 2023. Rihanna așteaptă al doilea copil

Super Bowl 2023. Rihanna așteaptă al doilea copil

O reprezentantă a cântăreței a confirmat pentru The Hollywood Reporter că ea așteaptă un alt copil după spectacolul ei exploziv de duminică. O reprezentantă a Rihannei a confirmat pentru The Hollywood Reporter că superstarul este însărcinată după spectacolul ei exploziv de la pauză de la Super Bowl.

Rihanna a cântat și a dansat pe o serie de hituri ale ei la State Farm Arena din Glendale, Arizona, unde Philadelphia Eagles joacă cu Kansas City Chiefs. Rihanna a interpretat hituri binecunoscute precum „We Found Love”, „Where Have You Been”, „Diamonds” și „Work” și chiar a dat de înțeles că este însărcinată în timpul spectacolului, care a fost în vogă pe rețelele de socializare duminică.

Rihanna, împreună cu rapperul A$AP Rocky, sunt părinții mândri ai unui băiețel de 9 luni. Într-un interviu care a avut loc înaintea spectacolului ei de la pauză, câștigătoarea Grammy a spus că s-a gândit mai întâi de două ori să cânte la Super Bowl, dar maternitatea a inspirat-o în cele din urmă să cânte la marele joc.

Share