Suedia va organiza primul Campionat European de Sex. Cine sunt primii participanți

Suedia va organiza primul Campionat European de Sex. Cine sunt primii participanți

Suedia a devenit prima țară din lume care a înregistrat oficial sexul ca sport și organizează primul Campionat European la această ”disciplină”, scrie cotidianul spaniol Marca.

”La fel ca orice alt sport, obținerea rezultatelor dorite în sex necesită antrenament. Prin urmare, este logic ca oamenii să înceapă să concureze și la acest aspect”, a explicat Dragan Bratych, președintele Federației Suedeze de Sex, pentru ”Times of India”.

Federația suedeză de sex a organizat chiar și primul Campionat European, care va avea loc la Göteborg pe 8 iunie. Participanții vor concura în 16 discipline pe parcursul a șase săptămâni.

Fiecare dintre evenimente va dura între 45 de minute și o oră, iar participanții pot fi nevoiți să ”concureze” până la șase ore pe zi.

Sunt așteptate să concureze 20 de persoane din diferite țări, iar câștigătorii evenimentelor vor fi aleși de un juriu cu punctaj de la cinci la 10 și de votul popular.

În cadrul competiției, participanții pot câștiga puncte suplimentare demonstrând cunoștințe teoretice despre Kamasutra.

”Incorporarea orientării sexuale ca parte a tacticilor sportive va fi o dezvoltare revoluționară în rândul țărilor europene”, au spus organizatorii Campionatului European de Sex.

Participanți confirmați la Campionatul European de Sex: Selva Lapiedra (Spania), Ann Joy (Finlanda), Sexy Lexy (Portugalia), Monsieur Lorenzo Viota (Franța), Nek Sinner (Grecia), Matthew Meier (Ucraina), Barbie Sins (Marea Britanie), Mister Riddle (Rusia), Sweet Mery (Croația) și Mugur (România) sunt participanții confirmați până acum.

Share