Ronaldo e jucătorul lui Juventus. Prima poză cu CR7 în noua postură

Ronaldo e jucătorul lui Juventus. Prima poză cu CR7 în noua postură

Cristiano Ronaldo s-a transferat de la Real Madrid la Juventus și a sărbătorit cu șampanie semnarea contractului. Imediat ce și-a pus semnătura pe acte, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur s-a fotografiat alături de agentul său, Jorge Mendes, avocatul său, Osorio de Castro și Andrea Agnelli, președintele lui Juventus.

Ziua de 10 iulie va rămâne în istoria clubului din Torino, drept cea în care s-a realizat transferul lui Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid. Prima poză cu Ronaldo în postura de jucător al lui Juventus a fost postată de Andrea Agnelli (în cămașă albastră), pe contul său de Instagram. În fotografie nu apare și tricoul campioanei Italiei, dar superstarul portughez este îmbrăcat în culorile noului său club, alb și negru.

Toți cei care au participat la întrunirea din Grecia, acolo unde s-a parafat contractul istoric, au sărbătorit acordul cu șampanie, relatează digisport.ro.

Real Madrid a anunțat, printr-un comunicat oficial transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus:

„Real Madrid comunică faptul că, în răspuns la cererea expresă a lui Cristiano Ronaldo, a fost de acord cu transferul acestuia la Juventus Torino. Real Madrid vrea să-i mulțumească pe această cale unui jucător care a demonstrat de mai multe ori că este cel mai bun din lume și care a făcut parte din poate cea mai strălucită perioadă din istoria clubului nostru. Pe lângă trofeele câștigate în cei 9 ani petrecuți la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a fost un exemplu de dedicație, responsabilitate și talent.

El a devenit de asemenea cel mai bun golgheter din istoria lui Real, cu 451 de goluri în 438 de meciuri. În total, a cucerit 16 trofee, incluzând 4 Ligi ale Campionilor, trei dintre ele la rând. În tricoul lui Real, a câştigat în plan individual 2 Baloane de Aur şi trei Ghete de Aur, pe lângă o serie de alte premii. Pentru Real Madrid, Ronaldo va fi mereu un mare simbol şi un reper pentru generaţiile următoare. Real Madrid va fi mereu casa ta” au scris madrilenii pe site-ul oficial.

Mihaela Rotari

Share