PSG, lovitură după lovitură. Keylor Navas a semnat cu parizienii

PSG, lovitură după lovitură. Keylor Navas a semnat cu parizienii

După Mauro Icardi, PSG dă o nouă lovitură chiar în ultima zi de transferuri. Keylor Navas a ajuns la Paris și va face vizita medicală, după cum anunță chiar Twitterul lui Real Madrid. În plus, Sky Sports precizează că în afacere este inclus și portarul Alphonse Areola, care va face calea inversă, de la Paris la Madrid.

Navas, în vârstă de 32 de ani, va semna pe 4 sezoane.

Keylor Navas nu a dus lipsă de oferte în această vară. Paris Saint Germain, Milan, Benfica şi Porto sunt cluburile care şi-au exprimat interesul pentru serviciile portarului în vârstă de 32 de ani.
Costaricanul era la Real Madrid din 2014, atunci când a fost cumpărat de la Levante pentru zece milioane de euro, relatează digisport.ro.

Navas a apărat sezonul trecut 21 de meciuri, în toate competiţiile, dintre care numai zece în campionat. De la venirea la Real are 162 de partide disputate.

Contractul lui Keylor Navas cu „galacticii” era scadent în vara lui 2020. Cu Real Madrid, Navas a câștigat un titlu de campioană (2017), de trei ori Liga Campionilor (2016, 2017, 2018) și de două ori Supercupa Europei (2014, 2017).

Interesant este că PSG tocmai a mai transferat un portar în urmă cu o zi. Este vorba despre Sergio Rico, de la Sevilla. Acesta fusese împrumutat în sezonul trecut în Premier League, la Fulham, şi a revenit la echipa lui Lopetegui în această vară. Portarul nu a rămas mult în tabăra andaluzilor, iar luni PSG a anunţat pe site-ul oficial transferul. Rico va ajunge pe Parc des Princes sub formă de împrumut.

Doina Secrieru

Share