Oficial – Real Madrid a confirmat primul transfer făcut de Zinedine Zidane: „A semnat pe 6 ani!”

Oficial – Real Madrid a confirmat primul transfer făcut de Zinedine Zidane: „A semnat pe 6 ani!”

Eder Militao va fi noul jucător al celor de la Real Madrid, începând cu 1 iulie 2019. Clubul din capitala Spaniei a confirmat pe siteul oficial informaţia.

„Real Madrid şi Porto au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului Eder Militao. El va semna cu clubul nostru pentru şase sezoane”, se arată în comunicatul postat de oficialii „Reginei” Europei.

Conform informaţiilor oferite de presa spaniolă, fundaşul a efectuat deja vizita medicală.

Eder Militao este primul transfer făcut de Zinedine Zidane la Real Madrid, după revenire. Discuţiile dintre părţi durau deja de câteva luni, dar erau mici probleme privind anumite clauze şi se specula chiar că s-ar putea ajunge la FIFA cu litigiul. Zidane l-a vrut neapărat, astfel că oficialii de pe Bernabeu au cedat şi au respectat toate dorinţele lusitanilor, relatează digisport.ro.

Real şi Porto nu se înţelegeau în privinţa clauzei de şase milioane de euro care trebuie achitată clubului care l-a formar pe Militao, Sao Paulo. Spaniolii susţineau că în preţul de 50 de milioane de euro este inclusă şi această clauză, în timp ce portughezii consideră că Real Madrid trebuie să mai plătească şase milioane de euro lui Sao Paulo, pe lângă cele 50.

Mihaela Rotari 

Share