Obama se prostea în faţa camerelor în timp ce Merkel şi Hollande discutau cu Putin

Obama se prostea în faţa camerelor în timp ce Merkel şi Hollande discutau cu Putin

Folosirea unui selfie-stick, pozarea în faţa oglinzii sale, mâzgălirea fotografiilor cu soţia sa, Michelle, şi un joc imaginar de baschet în biroul său: acestea ar fi câteva dintre lucrurile pe care preşedintele american Barack Obama le face când este singur.

Cel puţin acesta ar fi punctul de plecare pentru un material video produs pentru BuzzFeed, un website de ştiri, cultură pop şi articole scurte, într-un efort calculat, ce pare să fi avut succes, de a ajunge la tineri.

Materialul auto-ironic a apărut joi în USA ca parte a strategiei preşedintelui de a le prezenta tinerilor americani politica sa în domeniul sănătăţii, conform Sydney Morning Herald.

Obama nu este la prima tentativă de a ajunge pe gustul tineretului făcând lucruri mai puţin obişnuite pentru un şef de stat. Astfel, în 2014, Obama a apărut alături de Zach Galifianakis în seria “Between Two Ferns” creată de site-ul Funny or Die.

BuzzFeed a distribuit materialul video cu Obama pe pagina de Facebook cu mesajul: “Cum l-am convins pe Obama să folosească un selfie-stick? Pentru că el doreşte să vă facă să intraţi pehttps://www.healthcare.gov/.

Sursa: epochtimes.ro

Share