O arbitră a devenit celebră peste noapte, după o farsă memorabilă pe terenul de fotbal

O arbitră a devenit celebră peste noapte, după o farsă memorabilă pe terenul de fotbal

Fernanda Colombo a devenit celebră în întreaga lume după ce a făcut o farsă memorabilă pe terenul de fotbal, într-o partidă pe care a arbitrat-o. Frumoasa braziliancă s-a confruntat imediat cu un val de simpatie pe reţelele de socializare, însă au existat şi momente mai puţin plăcute, cineva făcându-i o „propunere imorală”.

Tânăra a devenit cunoscută pe toate meridianele după ce s-a apropiat de un fotbalist și a dus mâna la buzunarul de la spate, unde avea cartonașele. Toţi s-au gândit că îl va elimina, însă Fernanda a scos un şerveţel, cu care s-a şters pe frunte. Ulterior, a început să râdă și a stârnit amuzamentul tuturor celor de pe teren, relatează digisport.ro.

Internauţii au apreciat-o pentru umorul său, astfel că Fernanda a devenit foarte populară pe reţelele de socializare. Însă, nu toţi au ţinut să o încurajeze sau să îi transmită un mesaj drăguţ. Fernanda s-a declarat jignită de una dintre propunerile făcute de un „prieten virtual”.

„Am primit un mesaj care continea o propunere imorală, m-a făcut să mă simt ca un gunoi. Eu sunt fericită să fac ceea ce îmi place şi aş dori ca toată lumea să respecte calea pe care am ales-o.

Sunt arbitră şi jurnalistă, dar cineva mi-a propus 7000 de dolari ca să mă întâlnesc cu cineva. Vă rog să mă respectaţi!”, a scris Fernanda pe reţelele de socializare.

Doina Secrieru

Share