Noul puşti-minune al Borussiei Dortmund, cadouri-surpriză din partea idolului Lionel Messi

Noul puşti-minune al Borussiei Dortmund, cadouri-surpriză din partea idolului Lionel Messi

„Internaţionalul” de juniori german, cel mai tânăr marcator din UEFA Youth League, a împlinit 15 ani, iar Messi nu a uitat că tânărul născut în Camerun s-a declarat mare fan al starului argentinian.

Cvintuplul câştigător al „Balonului de Aur” i-a trimis o pereche de ghete personalizate şi alte cadouri de ziua sa lui Moukoko, iar acesta s-a grăbit să le posteze pe contul său de Instagram, relateazp digisport.ro.

„Oh, Dumnezeule! Am primit aceste lucruri drept cadou de la idolul meu. Multe mulţumiri, Leo Messi. Mulţumesc pentru toate urările”, a postat puştiul considerat unuia dintre cei mai talentaţi juniori ai Borussiei Dortmund.

Cifrele lui Youssoufa Moukoko la Academia lui Dortmund sunt impresionante, iar Barcelona e deja cu ochii pe puştiul de origine cameruneză.

La 11 ani, Moukoko a înscris 33 de goluri în 21 de meciuri pentru Dortmund Under 15. La 12 ani a marcat de 44 ori în 33 de partide pentru echipa Under 17, iar la 13 ani a punctat de 46 de ori în 25 de jocuri tot pentru Borussia Under 17.

În acest sezon, Youssoufa Moukoko a făcut deja pasul la echipa Under 19 a clubului, pentru care a marcat deja 18 goluri în 11 meciuri.

Mihaela Rotari

Share