Marca: Conexiunea dintre Messi şi Griezmann nu funcţionează deloc

Marca: Conexiunea dintre Messi şi Griezmann nu funcţionează deloc

Barcelona – Slavia Praga s-a terminat 0-0, iar prestaţia Barcelonei a părut departe de cea a unei echipe care vrea să câştige Liga Campionilor. Unul dintre motivele pentru care catalanii nu au marcat este cauzat de modul în care se înţeleg pe teren Leo Messi şi Antoine Griezmann. Cum nu se înţeleg, mai bine spus.

Cotidianul Marca a analizat cum au jucat cei doi marţi seară, al doilea 0-0 pe teren propriu pentru catalani din 2012 încoace, celălalt rezultat nul fiind cu Juventus, în 2017. Cifrele sunt foarte proaste, relatează digisport.ro.

Cei doi nu au schimbat decât patru pase în toate cele 93 de minute cât a durat partida.

Trei dintre ele i-au fost trimise de Messi lui Griezmann şi una singură i-a oferit-o campionul mondial cu Franţa căpitanului Barcelonei. Spaniolii au scris şi că o pasă la Griezmann în minutul 35 ar fi putut însemna gol. Aşa, a fost bară, după o acţiune de toată frumuseţea semnată de argentinian.

Analiza a fost extinsă şi s-a constatat că Messi şi Griezmann au schimbat doar 18 pase în patru jocuri de Liga Campionilor, în condiţiile în care primul a pierdut doar 50 de minute, iar cel de-al doilea 55.

Este evident că revenirea pe gazon a lui Luis Suarez va însemna trimiterea sa pe teren. Iar cel sacrificat ar fi, cel mai probabil, Griezmann.

Doina Secrieru

Share