Lovitură după lovitură! 3 femei îl acuză pe Cristiano Ronaldo de viol

Lovitură după lovitură! 3 femei îl acuză pe Cristiano Ronaldo de viol

Acuzațiile de viol împotriva lui Cristiano Ronaldo încep să se înmulțească. Avocatul Leslie Stovall, care o reprezintă pe presupusa primă victimă a portughezului, anchetat în Las Vegas, a fost contactat în alte cazuri. Una ar fi pățit precum Kathryn Mayorga, alta s-a înțeles cu Cristiano, iar ultima acuză că a fost „rănită”.

Tabloidele britanice dezvăluie că alte femei sunt gata să depună mărturie împotriva portughezului, în dosarul deschis de poliția din Las Vegas. Avocatul Lesilie Stovall susține că a fost sunat de o femeie care pretinde că a fost violată după un party, la fel ca în situația fostului model american, Kathryn Mayorga, în 2009, relatează digisport.ro.

The Sun a mai aflat că o a doua femeie i s-a plâns avocatului londonez că „a fost rănită de Ronaldo”, iar o a treia a acceptat o „înțelegere secretă”, tot în 2009, cu cvintuplul câștigător al Balonului de Aur.

În 2005, pe când evolua la Manchester United, el și încă un bărbat de 30 de ani au fost luați la întrebări de poliția din Londra pe baza unei suspiciuni de viol. Presa din Anglia scrie că incidentul s-ar fi întâmplat după un meci dintre United și Fulham.

Cei doi ar fi sechestrat-o pe tânără într-o cameră de la Sanderson Hotel din Londra, dar, potrivit rapoartelor, unul dintre acuzatori și-ar fi retras, ulterior, plângerea. Cu toate astea, se pare că un șofer particular, care a luat-o pe femeie de la hotel, a declarat că aceasta a fost „fericită și emoționată” când a intrat în mașină. Mai mult, acesta a mai spus că femeia s-a arătat uluită de performanțele în pat ale portughezului.

Mihaela Rotari 

Share