Liverpool, victorie istorică și avantaj de 19 puncte față de Manchester City! Ce au reușit jucătorii lui Klopp

Liverpool, victorie istorică și avantaj de 19 puncte față de Manchester City! Ce au reușit jucătorii lui Klopp

Liverpool a reușit o performanță absolut incredibilă. Pentru prima dată în istoria clubului, „cormoranii” au învins absolut fiecare echipă din prima ligă a Angliei într-un singur sezon, după doar 24 de etape.

Echipa pregătită de Jurgen Klopp este lider detașat în Premier League și este foarte aproape de câștigarea campionatului, după ce ultima reușită de acest fel a avut loc în sezonul 1989/1990, relatează digisport.ro.

Cei de la Liverpool au postat, pe paginile oficiale ale clubului, un mesaj prin care anunțau performanța uriașă: „Pentru prima dată în prima ligă, am bătut fiecare echipă din campionat într-un singur sezon”, au scris „cormoranii” pe rețelele de socializare. Aceștia se află la o distanță uriașă față de ocupanta locului doi, Manchester City. Liverpool are deja 70 de puncte, în timp ce echipa lui Pep Guardiola are doar 51.

Campioana Europei este neînvinsă deocamdată în campionatul Angliei și a obținut un singur rezultat de egalitate. Jucătorii lui Klopp au 70 de puncte dintr-un total posibil, după 24 de meciuri, de 72.

Doina Secrieru

Share