Leo Messi, la momentul adevărului! „Asta e marea mea obsesie!”

Leo Messi, la momentul adevărului! „Asta e marea mea obsesie!”

Leo Messi, la momentul adevărului. Starul celor de la Barcelona a dezvăluit care este marea sa obsesie. Argentinianul este înnebunit după dulciuri, în special după ciocolată.

„Ciocolata, „dulce de leche”, îngheţata, adevărul este că tot ce e dulce îmi place. Încerc să mănânc mai puţin, dar îmi place să am mereu ceva dulce”, a dezvăluit Messi, într-un interviu pentru Marca, relatează digisport.ro.

În altă ordine de idei, pe 26 octombrie ar fi trebuit să se dispute El Clasico, dar La Liga a hotărât să amâne partida dintre Barcelona și Real, din cauza protestelor care au loc în Catalonia.

În același interviu, Messi a dezvăluit și faptul că are mai multe obsesii. Starul celor de la Barcelona a dezvăluit unele dintre ele și a recunoscut că are anumite „Obsesii am multe. Înainte să mă culc, îmi place să am totul pregătit pentru micul dejun de a doua zi. La micul dejun îmi place ca fiecare să aibă locul lui, să stăm mereu în acelaşi loc la masă. Când ajung acasă, imediat mă descalţ, fac asta şi dacă merg la un prieten apropiat. Mai am şi altele, dar prefer să le păstrez pentru mine”, a mai spus Messi.

Doina Secrieru

Share