Kylian Mbappe face spectacol în Champions League! Cifrele impresionante ale francezului la doar 20 de ani

Kylian Mbappe face spectacol în Champions League! Cifrele impresionante ale francezului la doar 20 de ani

Kylian Mbappe (20 de ani), una dintre vedetele de la PSG, se bucură de statistici incredibile în Champions League, cea mai importantă competiție din Europa, informează OFICIAL.

Francezul a evoluat, până acum, în 30 de partide din Liga Campionilor Și a fost implicat în 30 de goluri. Mbappe a marcat de 19 ori și a oferit 11 pase decisive colegilor săi. Astfel, superstarul campioanei Franței are o medie de un gol pe meci în care a fost implicat în UCL, la doar 20 de ani, comunică digisport.ro.

PSG s-a impus cu 5-0 în fața celor de la Galatasaray, partidă în care Mbappe a marcat. Golul francezului reprezintă reușita cu numărul 100 din cariera sa!

Mbappe nu a jucat doar cu PSG în Champions League. Dintre cele 30 de partide, nouă au fost în triocul celor de la AS Monaco, fosta sa echipă.

Doar în acest sezon, tânărul jucător a evoluat în cinci partide de Liga Campionilor, în care a marcat de cinci ori și a oferit trei assist-uri. Francezul este cotat la 200 de milioane de euro și promite să devină unul dintre cei mai importanți jucători din istoria UCL.

Cu o brigadă de arbitri condusă de Istvan Kovacs, PSG nu a avut probleme împotriva lui Galatasaray, de care a trecut cu 5-0.

Pe Parc des Princes, Sarabia l-a pus la încercare pe Muslera după doar patru minute. Cu un sfert de oră înainte de pauză, Mbappe i-a pasat lui Icardi, care a deschis scorul.

Până la finalul reprizei, Sarabia a majorat avantajul parizienilor, după o fază creată de Neymar.

Primul minut al părții secunde a adus și cel de-al treilea gol al gazdelor. Mbappe i-a pasat elegant lui Neymar, care l-a învins pe Muslera.

Brazilianul s-a revanșat în minutul 63 și a fost servantul francezului la golul 4 al campioanei Franţei.

Până la final, Mbappe a putut fi oprit doar prin fault de fundașii Galatei, iar Cavani, intrat pe teren în repriza secundă, a marcat din penalty.

După 5-0 cu Galatasaray, PSG termină neînvinsă grupa A, în timp ce turcii, cu doar două puncte, părăsesc Europa.

Tragerea la sorți pentru optimile Ligii Campionilor va avea loc luni, de la ora 13:15.

Doina Secrieru

Share