Kate și William, în pragul despărţirii! Ducesa de Cambridge nu vrea să se întoarcă acasă

Kate și William, în pragul despărţirii! Ducesa de Cambridge nu vrea să se întoarcă acasă

Kate Middleton locuiește în continuare la reședința părinților săi din Bucklebury, deși starea ei de sănătate s-a îmbunătățit suficient încât să-și reia agenda publică, ducesa nu vrea să se întoarcă acasă, alături de William, la Palatul Kensington.

Să fie ruptura dintre Kate și William atât de puternică încât nici perspectiva unui al doilea copil să nu-i mai poată apropia, se întreabă presa din Marea Britanie.

O ruptură este evidentă între moștenitrorul tronului Marii Britanii și soția lui, chiar dacă de la Buckingham informațiile sunt optimiste.

Un comunicat recent informa întreaga țară că lui Kate, intrată în al doilea trimestru de sarcină, îi este mai bine ”suficient încât să își reia agenda publică”.

În culise se vorbește însă despre tensiuni mari între cei doi tineri părinți, iar apariția lui Kate de săptămâna trecută, într-o ținută care a tăiat respirația celor prezenți, a fost interpretată drept un mod prin care ducesa voia să își facă soțul gelos.

Dar, dincolo de aceste zvonuri, Kate și William continuă să pozeze în cuplul perfect în timul tuturor vizitelor oficiale pe care le întreprind.

Există însă voci care pun separarea pe seama maternității lui Kate. Ea se află la Bucklebury împreună cu prințul George și se pare că a făcut această alegere pentru ca părinții ei, Carole și Michael Middleton să poată să aibă grijă de băiețel în toată această perioadă.

Indiferent care este motivul, un lucru este evident: Kate amână cât mai mult posibil întoarcerea acasă, la Kensington, alături de William.

Sursa: libertatea.ro

 

Share