Juventus vrea să-și asigure viitorul: Ansu Fati și Cristiano Ronaldo, protagoniștii unei afaceri de sute de milioane de euro

Juventus vrea să-și asigure viitorul: Ansu Fati și Cristiano Ronaldo, protagoniștii unei afaceri de sute de milioane de euro

Juventus are planul B pregătit în caz că Cristiano Ronaldo (36 de ani), starul echipei, nu va accepta propunerea de prelungire a înțelegerii care expiră în vara lui 2022. Mundo Deportivo scrie că Ansu Fati (18 ani) este pe lista oficialilor torinezi, dispuși să ”spargă banca” pentru a-și asigura serviciile puștiului de la Barcelona.

Sursa citată subliniază că Ronaldo ar putea decide să-și încheie cariera în Statele Unite, moment în care Juventus ar fi pregătită să facă o ofertă de nerefuzat grupării catalane.

Fati este o dorință mai veche a directorului sportiv al italienilor, Fabio Paratic. Torinezii ar oferi 80 de milioane de euro, cât este cota fotbalistului, o sumă mare pentru Barcelona, în contextul datoriilor uriașe ale clubului.

Fati, născut în Guineea Bissau, a mai fost ”vânat” în trecut de cluburi importante. În vara lui 2020, Manchester United a oferit 150 de milioane de euro Barcelonei în schimbul jucătorului, propunere respinsă însă de șefii de pe Camp Nou.

Selecționat deja de patru ori în naționala Spaniei, Ansu are o clauză de reziliere amețitoare, în valoare de 400 de milioane de euro.

Fotbalistul, care în ultimul sezon și jumătate a demonstrat că poate fi urmașul colegului Leo Messi, se află încă în recuperare, după ce a suferit o fractură de menisc la meciul cu Betis (5-2), din 7 noiembrie.

sursa: digisport.ro

Share