Juventus – Ajax 1-2. Nebunie totală la Torino. După Real Madrid, olandezii au mai făcut o victimă și sunt în semifinale

Juventus – Ajax 1-2. Nebunie totală la Torino. După Real Madrid, olandezii au mai făcut o victimă și sunt în semifinale

Puştii de la Ajax Amsterdam au învins-o pe Juventus chiar la ea acasă şi s-au calificat în semifinalele Champions League.

Olandezii s-au impus cu 2-1 în retur şi au trecut cu 3-2 la general de bianconeri. Golurile marcate de Cristiano Ronaldo nu au mai contat.

După 1-1 în turul de la Amsterdam, olandezii au reuşit să se impună la Torino. Lăncierii au început în forţă şi Van de Beek a fost aproape de a deschide scorul. Răspunsul bianconerilor a venit prin Dybala, dar Onana a fost la post.

Portarul oaspeţilor nu a mai avut ce face în faţa lui Cristiano Ronaldo – ca si în prima manşă, starul portughez a dus-o pe Juventus în avantaj. Golul a fost validat numai după ce arbitrul a consultat sistemul VAR.

Puştii lui Erik ten Hag nu au resimţit şocul şi au avut putere să revină până la pauză. Van de Beek a apărut din nou la finalizare si l-a învins pe Szczesny. Polonezul s-a revansat in repriza secunda, cand adversarii l-au pus la grea incercare, relatează digisport.ro.

Şi Pjanic a intervenit salvator, în minutul 63, dar în cele din urmă Ajax a dat lovitura. Căpitanul olandezilor, De Ligt, a marcat golul calificării. Ajax s-a impus cu 2-1 și continuă în competiţia stelelor. „Lăncierii” vor întâlni în semifinale învingătoarea dintre Manchester City şi Tottenham.

Mihaela Rotari 

Share